Rebozomassage

Deze bijzondere massagetechniek kan tevens voor, tijdens of na de bevalling worden toegepast. De Rebozo is een speciale draagdoek van katoen met een diagonale rek en wordt gemaakt in Mexico. Een standaard draagdoek (babysling) is niet geschikt om deze Rebozomassage te geven. In de landen van Midden- en Zuid-Amerika wordt de Rebozo naast een massagedoek ook voor andere doeleinden gebruikt.
De doek wordt ritmisch heen en weer bewogen. Vooral zwangere vrouwen ervaren de Rebozomassage als zeer fijn en rustgevend.
Ook is het heerlijk om na de kraamtijd een sluitende massage te ontvangen, dit kun je dan samen met de partner van de kraamvrouw doen.
Rebozomassage kan gewoon met de kleren aan plaatsvinden en er komen geen handen aan je lijf.

Rebozomassage:
• Standaard Rebozomassage +/-60 minuten
• Sluitende Massage +/- 30 minuten
Deze massage is voor pas bevallen vrouwen zeer prettig: Het lichaam wordt letterlijk en figuurlijk weer ‘gesloten’.
Tijdens de zwangerschap, bevalling en periode er na is het lichaam meer ontvankelijk voor prikkels, heeft zich open gesteld. Zelfs na de bevalling is de vrouw nog sterk op haar baby gericht. Door deze techniek toe te passen kan de vrouw weer makkelijker tot zichzelf keren, terug in haar eigen lichaam.
De massage wordt van de schouders tot aan de voeten gegeven en er zijn 2 masseurs voor nodig: de masseur en de partner/vriend/vriendin/moeder etc.